3-stappen Schoonheidsritueel voor haar & hoofdhuid

3-stappen Schoonheidsritueel voor haar & hoofdhuid2016-12-29T21:00:53+00:00

3-STAPPEN SCHOONHEIDSRITUEEL VOOR HAAR & HOOFDHUID

Een exclusief zintuigelijk ritueel; reinig, verzorg en modelleer. Zorgvuldig samengestelde methodes die je haar verbeteren. Het eenvoudige stappenplan zorgt voor een professionele oplossing voor de meest voorkomende hoofdhuid en haar problemen.

 

  1. Reinig

De eerste stap in het ritueel, uitgevoerd met een shampoo afgestemd op de behoeften van het haar. Ieder product bevat een romige textuur en een heerlijke subtiele geur. Het product wordt ingemasseerd om de zintuigen te prikkelen.

  1. Verzorg

Doelgerichte, geavanceerde producten die diep doordringen in het haar. De transformatie van het haar is direct te voelen; het haar hervindt zijn kracht en weelderigheid, met langhoudend resultaat.

  1. Modelleer

Laatste stap in het ritueel, het toepassen van een leave-in product dat zorgt voor een goede finish van het haar. Deze stap biedt effectieve bescherming en een schitterende glans terwijl het haar perfect wordt voorbereid voor het drogen of stylen.

MOOI door Diana en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.