8 Mei Moederdag!

8 Mei Moederdag!

Aanstaande zondag 8 mei is het weer zo ver. Dan is het tijd om alle moeders weer eens lekker in het zonnetje te zetten, want dan is het Moederdag! Vind jij het ook elk jaar weer lastig om iets leuks te bedenken? Wij hebben hele leuke moederdag cadeau’s die gegarandeerd in de smaak zullen vallen. 🙂
Wat dacht je van heerlijke haarverzorgingsproducten, waxen of minerale make-up? Ook kun je juist een heerlijke behandeling cadeau geven. Wat je ook kiest, we pakken het leuk voor je moeder in zodat je echt een origineel persoonlijk cadeau zult geven.

Een product kopen doe je natuurlijk gewoon in onze nieuwe webwinkel!

2016-05-04T08:41:07+00:00

MOOI door Diana en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.