AMETHYSTE

AMETHYSTE2016-01-24T21:34:07+00:00

AmethysteProffesional lijn

ONTHUL DE NATUURLIJKE SCHOONHEID VAN JE HAAR.

 

Een exclusief zintuigelijke ervaring om de ware schoonheid van je haar te verbeteren. De professionele Farmavita hairstylist zal de perfecte behandeling selecteren geschikt voor jouw haartype en zal je adviseren voor het gebruik voor thuis.

OM EEN OPTIMAAL RESULTAAT TE KRIJGEN 3 -stappen schoonheidsritueel volgen. Reiniging, voeding en herstructurering: voor prachtig zacht en glanzend haar!

AMETHYSTE biedt specifieke professionele oplossingen voor de meest voorkomende hoofdhuid en haar problemen.

 

AMETHYSTE COLLECTIE bevat:

  • AMETHYSTE COLOR – kleur beschermend
  • AMETHYSTE HYDRATE – complete voeding
  • AMETHYSTE VOLUME –versterkend en volume programma
  • AMETHYSTE SILVER – anti-geel en reinigende shampoo
  • AMETHYSTE STlMULATE – shampoo tegen haaruitval of dunner wordend haar
  • AMETHYSTE PURIFY – Anti-roos
  • AMETHYSTE REGULATE – vette hoofdhuid

 

GEUREN

Vreugdevolle geuren geïnspireerd door de betoverende en verfijnde uitstraling van de Amethyst edelsteen. Deze zuivere essentie en diverse bloemen doen herinneren aan de eerste lentebloesems. Bevat noties van: bronwater, iris, roos, groene mandarijn, Jasmijn bloemblaadjes, groene thee bladeren, Verse pistache, wit hout en muskus.

MOOI door Diana en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.