ARGAN SUBLIME

ARGAN SUBLIME2016-01-24T21:42:03+00:00

farmavita_argan_sublime-2

ARGAN SUBLIME

Arganolie is afkomstig van de vrucht van de Marokkaanse Arganboom.
Het wordt al eeuwenlang gebruikt voor haarverzorging speciaal door de hydraterende, versterkende en beschermende eigenschappen. Deze zeldzame en kostbare olie is ook rijk aan anti-vrije radicalen en anti-veroudering ‘s eigenschappen. Vitamine E is een van de belangrijkste ingrediënten in het herstellen van schade veroorzaakt door externe factoren, zoals chemische behandelingen en overmatig gebruik van bijvoorbeeld een krulborstel, stijltang of föhn.

Arganolie is een directe bron van essentiële voedingscomponenten voor de haarfollikel en de wortel. Dit komt door de rijke inhoud van onverzadigde vetzuren. Deze onverzadigde vetzuren zijn noodzakelijk ter versterking van het eiwit en structuur van het haar. Arganolie is vochtinbrengend en geeft ultieme glans.

Arganolie word al eeuwenlang gebruikt om schoonheidsrituelen van vrouwen over de hele wereld te verrijken. De kostbare olie is rijk aan vitamine E, Omega-6, natuurlijk tocoferol en bevat uniek hydraterende, versterkende en anti-veroudering ‘s eigenschappen.

 

MOOI door Diana en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.