Argan Sublime elixirARGAN SUBLIME Elixer

 

Een subliem veelzijdig elixer op basis van Argan olie met een intense exotische geur voor verleidelijk, zijdezacht en glanzend haar. Geschikt voor ieder haartype.

Arganolie is afkomstig van de vrucht van de Marokkaanse Arganboom.
Het wordt al eeuwenlang gebruikt voor haarverzorging speciaal door de hydraterende, versterkende en beschermende eigenschappen. Deze zeldzame en kostbare olie is ook rijk aan anti-vrije radicalen en anti-veroudering ‘s eigenschappen. Vitamine E is een van de belangrijkste ingrediënten in het herstellen van schade veroorzaakt door externe factoren, zoals chemische behandelingen en overmatig gebruik van bijvoorbeeld een krulborstel, stijltang of föhn.

Arganolie is een directe bron van essentiële voedingscomponenten voor de haarfollikel en de wortel. Dit komt door de rijke inhoud van onverzadigde vetzuren. Deze onverzadigde vetzuren zijn noodzakelijk ter versterking van het eiwit en structuur van het haar. Arganolie is vochtinbrengend en geeft ultieme glans.

Arganolie word al eeuwenlang gebruikt om schoonheidsrituelen van vrouwen over de hele wereld te verrijken. De kostbare olie is rijk aan vitamine E, Omega-6, natuurlijk tocoferol en bevat uniek hydraterende, versterkende en anti-veroudering ‘s eigenschappen.

 

Uitgebreid ritueel:
Voor het wassen – perfect voor haar dat extra zachtheid en voeding kan gebruiken.

  • Borstel het haar, verdeel het haar.
  • Verdeel 3 pompjes over je handen
  • Breng aan vanaf het midden van het haar tot in de punten en laat enkele minuten inwerken
  • Meng met warm water en was het haar zoals gebruikelijk

Voor het föhnen – Ideaal om pluizig haar te temmen en het haar eenvoudiger in model te brengen.
Verdeel 2 pompjes over je handen en breng aan op het haar.

Na het föhnen – Ideaal om het haar extra glans te geven en gespleten haarpunten te herstellen.
Verdeel 1 of 2 pompjes over het haar en in de punten.

Tussen de rituelen in:
Gebruik iedere dag 1 of 2 pompjes en verdeel over je handen, en breng gelijkmatig aan vanaf het midden van het haar tot in de punten.

 

Verwen je zintuigen en geniet van mooi weelderig haar door dit Elixer in combinatie met Argan Sublime Shampoo en masker te gebruiken.