Argan Sublime MaskARGAN SUBLIME Masker

 

Een rijk herstellende masker op basis van arganolie met een intense exotische geur en een gouden romige textuur, speciaal ontwikkeld om het haar te voeden en heerlijk zacht & glanzend te maken.

Arganolie is afkomstig van de vrucht van de Marokkaanse Arganboom.
Het wordt al eeuwenlang gebruikt voor haarverzorging speciaal door de hydraterende, versterkende en beschermende eigenschappen. Deze zeldzame en kostbare olie is ook rijk aan anti-vrije radicalen en anti-veroudering ‘s eigenschappen. Vitamine E is een van de belangrijkste ingrediënten in het herstellen van schade veroorzaakt door externe factoren, zoals chemische behandelingen en overmatig gebruik van bijvoorbeeld een krulborstel, stijltang of föhn.

Arganolie is een directe bron van essentiële voedingscomponenten voor de haarfollikel en de wortel. Dit komt door de rijke inhoud van onverzadigde vetzuren. Deze onverzadigde vetzuren zijn noodzakelijk ter versterking van het eiwit en structuur van het haar. Arganolie is vochtinbrengend en geeft ultieme glans.

Arganolie word al eeuwenlang gebruikt om schoonheidsrituelen van vrouwen over de hele wereld te verrijken. De kostbare olie is rijk aan vitamine E, Omega-6, natuurlijk tocoferol en bevat uniek hydraterende, versterkende en anti-veroudering ‘s eigenschappen.

 

Hoe aan te brengen:

  • Breng aan op het natte met Argan Sublime Shampoo gewassen haar
  • Masseer het masker goed in en laat het 3 – 5 minuten inwerken
  • Spoel het haar daarna goed uit.
  • Extra tip: Doe een paar druppels Argan Sublime Elixer bij het masker voor een nog beter resultaat.

 

Verwen je zintuigen en geniet van mooi weelderig haar door dit masker in combinatie met Argan Sublime Shampoo en Argan Elixer te gebruiken.