Bruidskapsel

Op zoek naar het ultieme bruidskapsel?

Op zoek naar het perfecte bruidskapsel?

Hiervoor ga je naar dé expert voor bruidskapsel en bruidsmake-up zodat jij echt de hele dag straalt! Bij MOOI door Diana vind je je makkelijke of juist hele creatieve bruidskapsel voor je trouwfeest (opgestoken, half opgestoken, gevlochten, los) voor kort en lang haar. Daarnaast bieden we alles op het gebied van bruidsmake up (dagmake up, avond make up, feestmake up).

Hoe verloopt de dag?

Naast vakmanschap zorgen we dat je vanuit huis of op locatie je dag ontspannen kan beginnen. Je trouwdag is niet het moment om ineens iets nieuws te proberen met je haar & make-up. Kies kleuren waarbij je je comfortabel voelt en blijf dicht bij jezelf. Probeer eruit te zien als jezelf, maar dan verfijnd en perfect. Uiteraard moet alles ook matchen met je prachtige jurk. Het is heel erg jammer om na vijf jaar foto’s terug te kijken van je bruiloft waarop je jezelf niet herkent. Daarom werkt MOOI door Diana standaard met proefsessie voor je haar en make-up.  Bij een proefsessie leer ik jou als persoon beter leer kennen en je optimaal adviseren in jouw wensen voor het kapsel. Ook nemen wij de planning van je dag door, luister ik naar je wensen. Samen gaan we kijken welke stijl het beste bij je past. Ga je voor klassiek, romantisch of modern? Alles is mogelijk!

Het ultieme bruidskapsel

frontpage-bruidBen je nog op zoek naar jouw droomkapsel voor je bruiloft? Op internet kun je volop inspiratie opdoen voor je bruidskapsel & bruidsmake-up. Denk hierbij aan Pinterest of Instagram. Maar wat kun je beter niet doen vlak voor je trouwdag? MOOI door Diana wil je graag helpen met deze en deze 2 tips.

Op je trouwdag ben ik ruim op tijd aanwezig met alle spullen die ik nodig heb om je weer stralend voor DE DAG te laten komen. Eventueel is het ook mogelijk om je te assisteren bij het aankleden waarna ik de laatste finishing touch nog doe.

Een extra touch-up of refreshment ’s avonds is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Naast de bruidsverzorging is het ook mogelijk om het kapsel en make-up van jullie gasten te verzorgen.

Maak vrijblijvend een afspraak!