Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

De eerste stap die je meestal neemt is: de zoektocht  naar de perfecte trouwjurk. Waarschijnlijk ben je hiervoor inmiddels al geslaagd, en ben je bezig met de tweede stap: het perfecte bruidskapsel en bruidsmake-up. Hiervoor ga je op zoek naar een professional op het gebied van bruidsverzorging voor bruidskapsels en bruidsmake-up zodat jij echt de hele dag straalt!

Naast vakmanschap zorg ik dat je vanuit huis of op locatie jullie mooiste dag ontspannen kan beginnen. De proefsessie van de bruidsmake-up en het bruidskapsel zal wel in de salon plaatsvinden. Alles wat we gedaan hebben en welke producten er gebruikt zijn, zal tijdens de proefsessie  vastgelegd worden. Ook worden er foto’s worden gemaakt van de look, zodat alles wat wij samen hebben afgesproken hetzelfde zal zijn op de bruiloft. Nog belangrijk om te weten is dat ik gebruik maak van 100% natuurlijke (biologische) huidverzorging en hoogwaardige minerale make-up. De producten sluiten de huid niet af, maar laten deze juist ademen. Hierdoor zijn deze juist heel geschikt voor de gevoelige huid of juist voor mensen die nooit make-up dragen, omdat je geen “masker” effect hebt.

MOOI door Diana is hét adres voor alles op gebied van haar, make-up & bruidsverzorging! 1 adres voor alles wat hiermee te maken heeft, dus wel zo makkelijk.

De bruidsverzorging

Je trouwdag is niet het moment om ineens iets nieuws te proberen met je haar & make-up. Kies kleuren waarbij je je comfortabel voelt en blijf dicht bij jezelf. Probeer eruit te zien als jezelf, maar dan verfijnd en perfect.
Uiteraard moet alles ook matchen met je prachtige jurk. Het is heel erg jammer om na vijf jaar foto’s terug te kijken van je bruiloft waarop je jezelf niet herkent. Daarom werkt MOOI door Diana standaard met proefsessie voor je haar en make-up.  Bij een proefsessie leer ik jou als persoon beter kennen en hierdoor kan ik je optimaal adviseren in jouw wensen. Ook neem ik de planning van de dag door en luister ik naar je wensen.  Ga je voor klassiek, romantisch of modern? Samen gaan we kijken welke stijl het beste bij je past.

Op je trouwdag ben ik ruim op tijd aanwezig met alle spullen die ik nodig heb om je stralend voor DE DAG te laten komen. Eventueel is het ook mogelijk om je te assisteren bij het aankleden waarna ik de laatste finishing touch nog doe.

Wil je in de avond of voor het diner je look even opgefrist hebben? Naast jouw bruidsverzorging ook de kapsels en/of make-up van jullie daggasten geregeld hebben? Er zijn 3 verschillende bruidsarrangementen beschikbaar

Neem direct vrijblijvend contact op!

Fotografie: Love & Sugar fotografie, MUAH: Diana van MIltenburg | MOOI door Diana

crista hofland diana van miltenburg verduin