Haar, Visagie & Pedicure voor Alphen aan den Rijn e.o. voor bij je thuis of bij ons op locatie!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

De eerste stap die je meestal neemt is: de zoektocht  naar de perfecte trouwjurk. Waarschijnlijk ben je hiervoor inmiddels al geslaagd, en ben je bezig met de tweede stap: het perfecte bruidskapsel en bruidsmake-up. Hiervoor ga je op zoek naar een professional op het gebied van bruidsverzorging voor bruidskapsels en bruidsmake-up zodat jij echt de hele dag straalt!

Naast vakmanschap zorg ik dat je vanuit huis of op locatie je dag ontspannen kan beginnen. De proefsessie van de bruidsmake-up en het bruidskapsel zal wel in de salon plaatsvinden. Alles zal ook vastgelegd worden en foto’s worden gemaakt, zodat alles wat wij samen hebben afgesproken hetzelfde zal zijn op de bruiloft. Nog belangrijk om te weten is dat ik gebruik maak van een hoogwaardige minerale make-up die heel natuurlijk op de huid zit, geen masker effect!

MOOI door Diana is hét adres voor alles op gebied van haar, voeten & make-up! 1 adres voor alles wat hiermee te maken heeft, dus wel zo makkelijk.

Fotografie Love & Sugar fotografie, MUAH Diana van Miltenburg | MOOI door Diana

De bruidsverzorging

Je trouwdag is niet het moment om ineens iets nieuws te proberen met je haar & make-up. Kies kleuren waarbij je je comfortabel voelt en blijf dicht bij jezelf. Probeer eruit te zien als jezelf, maar dan verfijnd en perfect.
Uiteraard moet alles ook matchen met je prachtige jurk. Het is heel erg jammer om na vijf jaar foto’s terug te kijken van je bruiloft waarop je jezelf niet herkent. Daarom werkt MOOI door Diana standaard met proefsessie voor je haar en make-up.  Bij een proefsessie leer ik jou als persoon beter leer kennen en je optimaal adviseren in jouw wensen voor het kapsel. Ook nemen wij de planning van je dag door, luister ik naar je wensen. Samen gaan we kijken welke stijl het beste bij je past. Ga je voor klassiek, romantisch of modern? Bruidsverzorging waarbij alles mogelijk is!

Op je trouwdag ben ik ruim op tijd aanwezig met alle spullen die ik nodig heb om je weer stralend voor DE DAG te laten komen. Eventueel is het ook mogelijk om je te assisteren bij het aankleden waarna ik de laatste finishing touch nog doe.

Een extra touch-up of refreshment ’s avonds is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Naast de bruidsverzorging is het ook mogelijk om het kapsel en make-up van jullie gasten te verzorgen.

Neem direct vrijblijvend contact op!

Je naam (verplicht)

je e-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

 

Fotografie: Love & Sugar fotografie, MUAH: Diana van MIltenburg | MOOI door Diana

 

crista hofland diana van miltenburg verduin