Een totaal arrangement waarmee je stralend voor DE DAG kunt komen!

Bij het bruidsarrangement is inbegrepen:bruidsarrangementen-bruidsmakeup-alphenaandenrijn

  • Proef Kapsel in de salon
  • Bruidskapsel op DE dag zelf bij je thuis
  • Proef Make-up in de salon
  • Bruidsmake-up op DE dag zelf bij je thuis

Het juiste kapsel kiezen voor de perfecte trouwdag valt niet mee. Je wilt er op je mooist uitzien, maar waar begin je, en waar moet je rekening mee houden? Op internet kun je volop inspiratie opdoen voor je bruidsmake-up. Maar wat kun je beter niet doen met je make-up vlak voor je trouwdag?

Mooi door Diana helpt je graag met de volgende tips:

Fotografie Maryla Fossen Photography Bruid Anne Solter MUAH Diana van Miltenburg-VerduinBekijk en verzamel bruidskapsels

Je vindt het juiste bruidskapsel het snelste door foto’s uit magazines of van websites te verzamelen. Dit kun je online doen met b.v. Pinterest. Als je een interessante foto tegen komt pin je hem dan op je prikbord. Ook kun je rechtstreeks naar een bestaande bruidskapsel prikbord gaan. Gebruik als zoektermen als: bridal hairstyle.

Tijdens je zoektocht naar het perfecte moet je wel realistisch zijn. Is je haar wel lang en dik genoeg voor het bruidskapsel dat je aanspreekt? Laat wanneer je het proefkapsel laat maken zien wat je hebt verzameld. Het is dan duidelijk welke richting je op wilt met je bruidskapsel want er is namelijk zo ontzettend veel mogelijk!

Haar opgestoken of los?

Probeer een kapsel te kiezen dat past bij je gezichtsvorm. Stijl en opgestoken haar past vaak goed bij een rond gezicht, terwijl bruidskapsels met meer breedte en volume beter staan bij een lang gezicht. Vraag je ook af of je je op de huwelijksdag comfortabel voelt met het gekozen kapsel.

Bruidskapsel met stijl haar of krullen?

Heb je eenmaal gekozen voor een haarstijl, dan zijn er nog veel meer keuzes. Krullen zijn romantisch en zacht, maar misschien geef je wel de voorkeur aan een strakke stijlvolle knot? De mogelijkheden om je persoonlijkheid zijn eindeloos!

Fotografie Maryla Fossen Photography Bruid Anne Solter MUAH Diana van Miltenburg-VerduinTiara’s, sluiers, juwelen, kralen en bloemen

Sluiers en tiara’s kunnen je bruidskapsel complementeren, maar verberg je haar niet. Kies je voor een grote sluier? Zorg er dan voor dat je kapsel sterk genoeg is en in vorm blijft. Juwelen, kralen en bloemen zijn erg populair en kunnen glans en kunnen net die finishing touch toevoegen aan je outfit. Haarspelden met blinkende steentjes geven een schitterend effect, terwijl subtiel verwerkte bloemen zorgen voor een rustige  uitstraling.

Laat altijd een proefkapsel maken

Voor welk bruidskapsel je ook kiest, laat altijd ruim voor je bruiloft een proefkapsel maken. Misschien moet je je haar langer laten groeien voor de gewenste stijl, dus wacht niet tot het laatste moment en voorkom vervelende verrassingen.

Vergeet je de bruidegom niet?

Het haar van de bruidegom moet zeker niet vergeten worden! Laat het haar uiterlijk 2 weken voor de bruiloft knippen en doe dit niet op het laatste moment. Op de huwelijksdag zelf kun je het haar door MOOI door Diana nog even perfect laten stylen.

 

Iets nieuws proberen

Je trouwdag is niet het moment om ineens iets nieuws te proberen met je make-up. Kies kleuren waarbij je je comfortabel voelt en blijf dicht bij jezelf. Probeer eruit te zien als jezelf, maar dan verfijnd en perfect. Het is heel erg jammer om na vijf jaar foto’s terug te kijken van je bruiloft waarop je jezelf niet herkent.

Blindstaren op make-uptrends

Natuurlijk licht accentueert de natuurlijke schoonheid van een vrouw, dus het is beter om het licht en fris te houden. Bedenk je goed dat de foto’s van de bruiloft nog vele jaren worden bekeken en trends weer een keer voorbij gaan.

Onvoorbereid naar je proef make-up gaan

Wanneer je kapsels gaat uitproberen, nemen bruiden vaak foto’s mee die als voorbeeld kunnen dienen. Maar wanneer het om make-up gaat, worden deze foto’s vaak vergeten. Ze kunnen super handig zijn bij het uitzoeken van de juiste make-up voor jouw huid. Blader door tijdschriften of kijk eens op Pinterest. Het is ook nuttig om foto’s van jezelf mee te nemen waarop je de make-up heel mooi of juist niet mooi vindt. Draag witte kleding, dan krijg je echt een goed idee hoe de make-up eruit zal zien in combinatie met je trouwjurk. (of een andere kleur die je trouwjurk heeft  )

Te dramatische oogmake-up

Zwarte oogpotlood of oogschaduw is veel te zwaar voor de meeste bruiden. Er is een veel mooier, zachter effect te creëren met kleuren. In plaats van zwart kun je bruin-, grijs-, blauw- en paarstinten gebruiken.

Welke wimpereffecten?

Het is een populaire trend om wimperextensions te nemen, deze worden vermengd met je eigen wimpers zoals hairextensions vermengd worden met je eigen haar. Het wordt aangeraden om zulke extensions minimaal twee weken voor je bruiloft te laten zetten, zo heb je genoeg tijd om te kijken of je ze comfortabel vindt en of je bijvoorbeeld niet allergisch bent voor het hechtmiddel. Als je kiest voor traditionele valse wimpers, ga dan voor individuele stukjes in plaats van één strip. Tranen (die ongetwijfeld zullen komen op je bruiloft) kunnen de lijm verzwakken of gedeeltelijk oplossen, waardoor de strip wimpers omhoog komen en dit ziet er gek uit. Waterproof en vele individuele wimpers zullen tranen van geluk weerstaan. Bovendien zien deze er veel natuurlijker uit en je kunt kiezen hoeveel wimpers je wilt hebben.

Teveel zonnebank

Veel aanstaande bruiden nemen nog snel een paar zonnebankjes voor hun trouwdag. Bedenk wel dat je waarschijnlijk in het wit gaat , en het contract maakt het een stuk dramatischer. Daarnaast loop je natuurlijk het risico om te verbranden of om witte randjes te krijgen. In dat geval is het een lastige om verbranding of  vlekken te verbloemen.

Vlak voor de bruiloft een spray tan nemen

Een lekkere spray-tan  vlak voor je trouwdag? Niet doen! Het is veel beter om geleidelijk een kleur op te bouwen in verschillende sessies een paar weken voor je bruiloft. Neem de lichtste kleur en bouw dit langzaamaan op. Zo heb je genoeg tijd om te kijken of je het mooi vindt en je kunt de gelijke verdeling veel beter in de gaten houden. Bovendien heeft de kleur tijd nodig om zich te hechten aan je huid, anders loop je het risico dat je huid gaat afgeven aan je jurk. Toch bang dat de kleur weg is voor de grote dag aanbreekt? Je kunt bij veel salons een afspraak maken waarop je je tot het laatste moment op kunt beroepen om je kleur nog even bij te werken.

Verandering van cosmeticaproducten

Als je gevoelig bent voor puistjes in momenten van stress of spanning, ben je misschien geneigd om ineens producten te gaan gebruiken ter voorkoming of bestrijding van puistjes. Het is echter beter om je gewone routine aan te houden. Een paar dagen voor je trouwdag is niet het goede moment om te gaan experimenteren met nieuwe of andere cosmetica waarmee je niet bekend bent. Houd je routine om je huid schoon te maken vast en hydrateer ’s ochtends en ’s avonds. Als je niet regelmatig gezichtsbehandelingen neemt, doe dit dan ook niet ineens vlak voor de bruiloft.

Make-up voor de bruidsmeisjes

Vergeet de make-up van de bruidsmeisjes niet! Ze zullen op een groot gedeelte van je foto’s te zien zijn. Probeer ervoor te zorgen dat iedereen er ongeveer dezelfde make-up heeft en kapsels hebben. Als je bruidsmeisjes allemaal andere kapsels en make-up hebben, zal dit afleiden van de bruid.