Hoe kan ik MOOI door Diana bereiken?

Het maken van een afspraak in de salon kun je hier regelen, bestellen van een product kan in onze webwinkel, voor vragen kun je gebruik maken van het formulier op deze pagina.
Bellen of Whatsapp-en mag natuurlijk ook altijd! 🙂

Adresgegevens (enkel op afspraak)
MOOI door Diana
Verdihof 28
2402 VC Alphen aan den Rijn

info@mooidoordiana.nl

KvK nummer: 65126653
BTW nummer: 167974993B01

 

Behandeling in de salon, op locatie of bij je thuis?

Door de drukte van alledag wordt snel vergeten een moment voor jezelf in te lassen. Neem dit moment voor jezelf en laat je in een rustige salon verzorgen. Ervaar de rust, een moment van verzorging, een moment voor jezelf in onze sfeervolle salon aan huis. Je bent van harte welkom!

Eventueel is een bezoek bij je thuis of op locatie in Alphen aan den Rijn en omstreken ook mogelijk. Dit kan vanaf een minimale besteding van €50 euro. Het kaartje hieronder geeft een indicatie van dit gebied. In Alphen aan den Rijn (de binnenste cirkel) geldt er een ambulant toeslag van €7,50 en verder zijn er geen reiskosten. Als je buiten Alphen aan den Rijn woont (de buitenste cirkel) geldt er een ambulant toeslag van €7,50, en zijn de reiskosten €0,40 per gereden kilometer. Buiten deze gebieden is behandeling in overleg. De reiskosten wordt berekend vanaf postcode 2402 VC naar de postcode van bestemming.

Bovengenoemde kosten zijn exclusief eventuele parkeerkosten om voor de deur te kunnen parkeren.

 

gebied-mooi-door-diana

Neem contact met ons op:

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring hier: https://www.mooidoordiana.nl/privacy-verklaring

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring hier: https://www.mooidoordiana.nl/privacy-verklaring/