Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Workshop MOOI vlechten

MOOI vlechten - voor beginners 13 januari 2016Is vlechten moeilijk? Nee hoor, jij kan het ook!
Tijdens de workshop leer je, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, hoe je flitsend gekapte haarcreaties bij je dochter (vriendin of jezelf) kunt maken. De workshop wordt altijd als erg leerzaam en gezellig ervaren.

Er is een workshop voor beginners en een workshop voor gevorderden. Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal 6 personen zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Tijdens de workshop zullen we werken op een oefenhoofd, deze wordt door ons beschikbaar gesteld. Aan het eind van de workshop ontvangt je een certificaat en naslagwerk met een duidelijke beschrijving van de behandelde vlechttechnieken. Hierdoor heb je altijd nog een geheugensteuntje heeft en kun je de geleerde technieken in de praktijk brengen.

Wat leer je?

Workshop voor beginners leer je o.a. de invlecht, opvlecht, watervalvlecht en de visgraatvlecht. Voor diegene die het vlechten geoefend hebben maar niet verder komen dan een losse vlecht, zal ik tips geven hoe je het beste een mooie invlecht of opvlecht kan maken. Iedereen kan het!
Wellicht krijg je de smaak wel zo te pakken dat je door wilt gaan met de workshop voor gevorderden.

Workshop voor gevorderden leer je o.a. de strikvlecht, kabelvlecht, mermaidvlecht en de twistvlecht. Ook gaan we leren alle technieken te combineren.

Wil je leren om mooie kapsels te maken, kom dan naar de workshop haarvlechten!

De locatie:

Centrum van Alphen te Alphen aan den Rijn. (De cursusruimte bevind zich op de begane grond)
Je kunt zelf een groepje van 4-6 personen samenstellen en vervolgens contact met mij opnemen voor het vastleggen van een dag en tijdstip.
Heb je minder mensen of ben je alleen en zou je deze workshop graag willen volgen, dan is een open inschrijving misschien iets voor jou.

Er staat nu een open inschrijvingen gepland op:

Vrijdag 10 februari 2017 van 19:00 uur – 22:00 uur
Locatie Centrum van Alphen
Kosten € 45,- p.p. Inclusief certificaat, naslagwerk, koffie/thee met wat lekkers
Duur 2,5 – 3 uur