Haar, Visagie & Pedicure voor Alphen aan den Rijn e.o. voor bij je thuis of bij ons op locatie!

Bruidskapsel

1004Bij het bruidskapsel is inbegrepen:

  • Proef Kapsel
  • Bruidskapsel op DE dag zelf

Het juiste kapsel kiezen voor de perfecte trouwdag valt niet mee. Je wilt er op je mooist uitzien, maar waar begin je, en waar moet je rekening mee houden?

Mooi door Diana helpt je graag met de volgende tips:

Bekijk en verzamel bruidskapsels

Je vindt het juiste bruidskapsel het snelste door foto’s uit magazines of van websites te verzamelen. Dit kun je online doen met b.v. Pinterest. Als je een interessante foto tegen komt pin je hem dan op je prikbord. Ook kun je rechtstreeks naar een bestaande bruidskapsel prikbord gaan. Gebruik als zoektermen als: bridal hairstyle.

Tijdens je zoektocht naar het perfecte moet je wel realistisch zijn. Is je haar wel lang en dik genoeg voor het bruidskapsel dat je aanspreekt? Laat wanneer je het proefkapsel laat maken zien wat je hebt verzameld. Het is dan duidelijk welke richting je op wilt met je bruidskapsel want er is namelijk zo ontzettend veel mogelijk!

 

Haar opgestoken of los?

Probeer een kapsel te kiezen dat past bij je gezichtsvorm. Stijl en opgestoken haar past vaak goed bij een rond gezicht, terwijl bruidskapsels met meer breedte en volume beter staan bij een lang gezicht. Vraag je ook af of je je op de huwelijksdag comfortabel voelt met het gekozen kapsel.

 

Bruidskapsel met stijl haar of krullen?

Heb je eenmaal gekozen voor een haarstijl, dan zijn er nog veel meer keuzes. Krullen zijn romantisch en zacht, maar misschien geef je wel de voorkeur aan een strakke stijlvolle knot? De mogelijkheden om je persoonlijkheid zijn eindeloos!

 

Tiara’s, sluiers, juwelen, kralen en bloemen

Sluiers en tiara’s kunnen je bruidskapsel complementeren, maar verberg je haar niet. Kies je voor een grote sluier? Zorg er dan voor dat je kapsel sterk genoeg is en in vorm blijft. Juwelen, kralen en bloemen zijn erg populair en kunnen glans en kunnen net die finishing touch toevoegen aan je outfit. Haarspelden met blinkende steentjes geven een schitterend effect, terwijl subtiel verwerkte bloemen zorgen voor een rustige  uitstraling.

 

Laat altijd een proefkapsel maken

Voor welk bruidskapsel je ook kiest, laat altijd ruim voor je bruiloft een proefkapsel maken. Misschien moet je je haar langer laten groeien voor de gewenste stijl, dus wacht niet tot het laatste moment en voorkom vervelende verrassingen.

 

Vergeet je de bruidegom niet?

Het haar van de bruidegom moet zeker niet vergeten worden! Laat het haar uiterlijk 2 weken voor de bruiloft knippen en doe dit niet op het laatste moment. Op de huwelijksdag zelf kun je het haar door MOOI door Diana nog even perfect laten stylen.

Author Info

Diana

Diana