Haar, Visagie & Pedicure voor Alphen aan den Rijn e.o. voor bij je thuis of bij ons op locatie!

Bruidsmake-up

Bij de Bruidsmake-up is inbegrepen:

  • Proef Make-up
  • Bruidsmake-up op DE dag zelf

Op internet kun je volop inspiratie opdoen voor je bruidsmake-up. Maar wat kun je beter niet doen met je make-up vlak voor je trouwdag?

Mooi door Diana helpt je graag met de volgende tips:

Iets nieuws proberen

Je trouwdag is niet het moment om ineens iets nieuws te proberen met je make-up. Kies kleuren waarbij je je comfortabel voelt en blijf dicht bij jezelf. Probeer eruit te zien als jezelf, maar dan verfijnd en perfect. Het is heel erg jammer om na vijf jaar foto’s terug te kijken van je bruiloft waarop je jezelf niet herkent.

 

Blindstaren op make-uptrends

Natuurlijk licht accentueert de natuurlijke schoonheid van een vrouw, dus het is beter om het licht en fris te houden. Bedenk je goed dat de foto’s van de bruiloft nog vele jaren worden bekeken en trends weer een keer voorbij gaan.

 

Onvoorbereid naar je proef make-up gaan

Wanneer je kapsels gaat uitproberen, nemen bruiden vaak foto’s mee die als voorbeeld kunnen dienen. Maar wanneer het om make-up gaat, worden deze foto’s vaak vergeten. Ze kunnen super handig zijn bij het uitzoeken van de juiste make-up voor jouw huid. Blader door tijdschriften of kijk eens op Pinterest. Het is ook nuttig om foto’s van jezelf mee te nemen waarop je de make-up heel mooi of juist niet mooi vindt. Draag witte kleding, dan krijg je echt een goed idee hoe de make-up eruit zal zien in combinatie met je trouwjurk. (of een andere kleur die je trouwjurk heeft J )

 

Te dramatische oogmake-up

Zwarte oogpotlood of oogschaduw is veel te zwaar voor de meeste bruiden. Er is een veel mooier, zachter effect te creëren met kleuren. In plaats van zwart kun je bruin-, grijs-, blauw- en paarstinten gebruiken.

 

Welke wimpereffecten?

Het is een populaire trend om wimperextensions te nemen, deze worden vermengd met je eigen wimpers zoals hairextensions vermengd worden met je eigen haar. Het wordt aangeraden om zulke extensions minimaal twee weken voor je bruiloft te laten zetten, zo heb je genoeg tijd om te kijken of je ze comfortabel vindt en of je bijvoorbeeld niet allergisch bent voor het hechtmiddel. Als je kiest voor traditionele valse wimpers, ga dan voor individuele stukjes in plaats van één strip. Tranen (die ongetwijfeld zullen komen op je bruiloft) kunnen de lijm verzwakken of gedeeltelijk oplossen, waardoor de strip wimpers omhoog komen en dit ziet er gek uit. Waterproof en vele individuele wimpers zullen tranen van geluk weerstaan. Bovendien zien deze er veel natuurlijker uit en je kunt kiezen hoeveel wimpers je wilt hebben.

 

Teveel zonnebank

Veel aanstaande bruiden nemen nog snel een paar zonnebankjes voor hun trouwdag. Bedenk wel dat je waarschijnlijk in het wit gaat , en het contract maakt het een stuk dramatischer. Daarnaast loop je natuurlijk het risico om te verbranden of om witte randjes te krijgen. In dat geval is het een lastige om verbranding of  vlekken te verbloemen.

 

Vlak voor de bruiloft een spray tan nemen

Een lekkere spray-tan  vlak voor je trouwdag? Niet doen! Het is veel beter om geleidelijk een kleur op te bouwen in verschillende sessies een paar weken voor je bruiloft. Neem de lichtste kleur en bouw dit langzaamaan op. Zo heb je genoeg tijd om te kijken of je het mooi vindt en je kunt de gelijke verdeling veel beter in de gaten houden. Bovendien heeft de kleur tijd nodig om zich te hechten aan je huid, anders loop je het risico dat je huid gaat afgeven aan je jurk. Toch bang dat de kleur weg is voor de grote dag aanbreekt? Je kunt bij veel salons een afspraak maken waarop je je tot het laatste moment op kunt beroepen om je kleur nog even bij te werken.

 

Verandering van cosmeticaproducten

Als je gevoelig bent voor puistjes in momenten van stress of spanning, ben je misschien geneigd om ineens producten te gaan gebruiken ter voorkoming of bestrijding van puistjes. Het is echter beter om je gewone routine aan te houden. Een paar dagen voor je trouwdag is niet het goede moment om te gaan experimenteren met nieuwe of andere cosmetica waarmee je niet bekend bent. Houd je routine om je huid schoon te maken vast en hydrateer ’s ochtends en ’s avonds. Als je niet regelmatig gezichtsbehandelingen neemt, doe dit dan ook niet ineens vlak voor de bruiloft.

 

Make-up voor de bruidsmeisjes

Vergeet de make-up van de bruidsmeisjes niet! Ze zullen op een groot gedeelte van je foto’s te zien zijn. Probeer ervoor te zorgen dat iedereen er ongeveer dezelfde make-up heeft en kapsels hebben. Als je bruidsmeisjes allemaal andere kapsels en make-up hebben, zal dit afleiden van de bruid.

Author Info

Diana

Diana