Haar, Visagie & Pedicure voor Alphen aan den Rijn e.o. voor bij je thuis of bij ons op locatie!

Hairextensions / Haarverlenging

Ook altijd al langer en/of voller haar willen hebben? Dacht je dat zoiets altijd onbetaalbaar was of misschien wel heel slecht voor je eigen haar?
Dan is dit jouw oplossing! Met onze bevestigingsmethode hoef je niks te vrezen voor je eigen haar en het is ook nog eens betaalbaar ook.

Verlenging en/of volume met:
 Weave extensions | Herbruikbaar, draagtijd 6-10 weken
Worden in 2 tot 5 banen bevestigd aan je eigen haar d.m.v. microringetjes en/of naald en draad.

Zelf doen voor gelegenheden met:
 Flip-in | 40 of 50 cm, d.m.v. doorzichtige draad
Wordt met een doorzichtige draad in één baan om het hoofd tussen je eigen haar bevestigd.
 Clip-in | 50 cm, d.m.v. clipjes
Wordt in banen met clipjes in je eigen haar bevestigd


Plaatsen Weave extensions

Bij deze methode zijn de haren op banen verweven. Deze worden aan het eigen haar bevestigd door middel van microringetjes en/of naald en draad. Hierbij komen de microringetjes niet op de haarwefts, maar eronder. Daardoor wordt een nog mindere zichtbaarheid gecreëerd.

 

Verwijderen Weave extensions
Eerst wordt de methode met draad voorzichtig los geknipt, zonder het eigen haar hierbij te beschadigen. Vervolgens worden de wefts los gehaald en de microringetjes met behulp van de daarvoor bestemde tang open geknepen.

Draagtijd
Afhankelijk van je haargroei is de draagduur van deze methode gemiddeld 6 tot 10 weken. Uiteindelijk gaan de haarwefts uitgroeien en zijn deze gemakkelijk te verwijderen en weer te herplaatsen.

Hoeveelheid
De hoeveelheid wefts/ banen die je nodig hebt is afhankelijk van de huidige haarlengte en dikte. Tevens hangt het er vanaf of je een haarverlenging of alleen volume wilt.

Voor volume heeft je ongeveer 2-3 stuks nodig. Voor een haarverlenging zijn er minimaal 4-5 banen nodig of meer. Hoe korter en dikker je eigen haar, hoe meer haarwefts je nodig hebt om een natuurlijke overloop te verkrijgen. Bij het toepassen van te weinig haarwefts zie je waar het eigen haar op houdt.

De banen kunnen eventueel dubbel geplaatst worden. Dit houdt in bijvoorbeeld 4 banen dubbel plaatsen als 2 rijen/ stroken in het haar.

Texturen
De Weave extensions zijn in verschillende texturen verkrijgbaar. Straight, Natural Wave, Loose Wave, Body Wave, Curly en Tight Curly.

Ons advies is om altijd dezelfde textuur te kiezen als dat van je eigen haar. Tijdens een intakegesprek kunnen we samen bespreken wat het beste bij je past. Zodra de keuze qua lengte/kleur/textuur/type is bepaald zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak voor de behandeling. Omdat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn hebben wij niet alle producten standaard op voorraad. Bij het maken van de afspraak voor het inzetten van de set betaald je de helft van de behandeling vooruit en zullen wij ervoor zorg dragen dat wij jouw haar tijdig binnen hebben.

Voordelen / Nadelen
De voordelen zijn dat deze methode herplaatsbaar is. Hierdoor heb je de eerste keer kosten voor de aanschaf van het haar erbij, maar de daarop volgende keren alleen de kosten voor het verwijderen en het herplaatsen van de hairwefts (ook wel matten of banen genoemd). Een ander voordeel is dat het een mooie overloop heeft, doordat het hele banen zijn en geen losse plukjes.

Een nadeel is dat je minder goed met je vingers over je gehele hoofdhuid heen kan, aangezien het haar in hele stroken over de breedte van het hoofd wordt geplaatst.

De prijzen zijn afhankelijk van welke kwaliteit & lengte je kiest. Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt. Mochten er nog onduidelijkheden zijn of heb je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!


Brons collectie

Is gemaakt van 100% echt non-Remy gesorteerd haar en kunnen daardoor worden gewassen, gesteild en gekruld. Het haar is ontdaan van haarschubbenlaag en deze is vervangen door een siliconenlaag. Deze geeft het haar glans en zorgt dat het niet gaat klitten. Op den duur vervaagt deze siliconenlaag en verliezen de Extensions glans en handelbaarheid. Door dit gegeven is de draagtijd van de Brons collectie korter dan de REMY gesorteerde Zilver collectie. Anderszijds is de aanschaf prijs van de Brons Weave set lager dan die van de Zilver collectie. De draagtijd is maximaal 3 maanden. Uitstekend geschikt als je bijvoorbeeld voor een korte tijd een scherp geprijsde oplossing wilt of eens te proberen zonder direct veel geld kwijt te zijn.! In deze collectie kun je ook Clip-in & Flip-in extensions vinden.

Prijsoverzicht Brons collectie haarverlenging (incl. plaatsen)
lengte Enkele set | dun-normaal haar Dubbele set | dik- zeer dik haar
45 cm €179 €275
55 cm €198 €316

Zilver collectie

Is gemaakt van 100% echt Remy gesorteerd haar en kunnen daardoor worden gewassen, gesteild en gekruld. Remy haar is het beste haar en het hoogste kwaliteit in graad van echte, natuurlijke menselijk haar dat gekocht kan worden. Bij Remy haar worden de schubben in dezelfde richting wijzen als de haren ernaast geplaatst. De draagtijd is maximaal 6 maanden. De Zilver collectie wordt het meest verkocht. In deze collectie kun je ook  populaire systemen terugvinden zoals bijvoorbeeld  Clip-in & Flip-in extensions.

Prijsoverzicht Zilver collectie haarverlenging (incl. plaatsen)
lengte Enkele set | dun-normaal haar Dubbele set | dik- zeer dik haar
40 cm €259 €439
50 cm €310 €540
60 cm €340 €600

 

Zilver Brazilian hair 100% zuiver De kwaliteit ligt iets lager dan de Goud collectie. Om deze reden is het haar wat pluiziger en oogt het dikker. Het haar bevat tevens van zichzelf al een natuurlijke slag. De kwaliteit van het haar uit zich dan ook het beste in de modellen Curly en Tight Curly. Na het wassen zullen de krullen tevens meer worden. De weft van de Brazilian hair is handgemaakt en dus dunner. Het nadeel van een handgemaakte weft is dat de kans groter is dat de haartjes van de banen loslaten. Brazilian hair heeft als enige van al onze producten handgemaakte wefts

Prijsoverzicht Zilver Brazilian verlenging (incl. plaatsen)
lengte Enkele set | dun-normaal haar Dubbele set | dik- zeer dik haar
20 cm €170 €260
30 cm €200 €320
40 cm €240 €400
50 cm €260 €440
60 cm €290 €500

Goud Collectie

Bevat de beste kwaliteit aan haar De kwaliteit uit zich het beste in steil haar. Om het prijsverschil zo laag mogelijk te houden tussen de Zilver collectie en de Goud collectie, zijn de banen machinaal geweven. Echter wordt het haar wel zorgvuldig geselecteerd. De Goud collectie producten zijn het meest geschikt om te kleuren. Tevens kunnen ze worden gewassen, gesteild en gekruld omdat deze geheel  chemisch onbehandeld zijn.

Prijsoverzicht Goud collectie verlenging (incl. plaatsen)
lengte Enkele set | dun-normaal haar Dubbele set | dik- zeer dik haar
20 cm €160 €240
30 cm €195 €310
40 cm €225 €370
50 cm €280 €480
60 cm €330 €580

Overige

Prijsoverzicht verwijderen & herplaatsen
Verwijderservice MET & ZONDER herplaatsing
Verwijderen & herplaatsen Weave per baan €25
Verwijderen Weave per baan €10

Author Info

Diana

Diana