MOOI door Diana

Kapper
387

MOOI door Diana is hΓ©t adres voor haar, visagie & bruidsstyling. 1 adres voor alles op gebied van haar en make-up, dus wel zo makkelijk.

MOOI door Diana

MOOI door Diana

2 weeks 6 days ago

Moederdag ❀️ || Heb je nog inspiratie nodig voor moederdag? Misschien is deze set echt iets voor haar. Een heerlijke "pure" shampoo zonder siliconen, minerale olie, SLS, SLES, kleurstoffen, allergene parfums en rijk aan natuurlijke en biologische ingredienten.
Met deze producten heb je echt een heerlijke SPA sensatie in eigen badkamer, en het haar knapt er echt van op!
Het is jammer dat Facebook nog geen neus heeft, want ze ruiken echt goddelijk. 😊

In de set zit een shampoo van 500ml en een masker van 250ml. Hiermee kan je moeder (of jezelf) voorlopig nog vooruit omdat ze zeer zuinig in gebruik zijn. De speciale prijs van € 17.50 geldt t/m aankomende zondag 10 mei.

Heeft je moeder nu geen gekleurd haar, maar wil je wel zo een heerlijke set cadeau geven? Ze zijn ook verkrijgbaar in de volgende varianten:
* droog haar
* beschadigd haar
* pluizig haar

Zo heb je echt een persoonlijk cadeau!
Interesse? Stuur een pb, app of bel naar 06-43432386.

MOOI door Diana

3 weeks 1 day ago

De kappers mogen weer open! πŸ‡³πŸ‡± πŸ’‡β€β™€οΈ

Vanaf 11 mei ben je weer van harte welkom bij MOOI door Diana. De wachttijden kunnen helaas wel wat langer zijn dan je gewend bent.
Vanaf nu kun je weer online een knipafspraak inplannen via het online reserveringssysteem. (De afspraken online inplannen is mogelijk vanaf 1 juni)
Vanaf morgen zal ik beginnen met het inplannen van afspraken op korte termijn.
Sommige van jullie hebben al kenbaar gemaakt om op de bellijst gezet te willen worden, maar ik wil iedereen attenderen op de mogelijkheid hiervan. Dus mocht je het nog niet doorgegeven hebben hoor ik graag voor welke behandeling je een afspraak zou willen maken.

Dit is het COVID-19 protocol van MOOI door Diana:
* Er wordt alleen gewerkt op afspraak.
* Houdt 1,5 meter afstand van elkaar, zowel binnen als buiten de salon.
* Kom maximaal 5 minuten eerder naar je afspraak.
* Kom alleen naar je afspraak.
* Kinderen komen met maximaal 1 begeleider.
* Blijf thuis en annuleer je afspraak als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 CΒ°) of koorts. Maak pas weer andere afspraak als je geruime tijd klachtenvrij bent.
* Blijf thuis en annuleer je afspraak als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 CΒ°) en/of benauwdheidsklachten annuleer dan je afspraak. Maak pas weer andere afspraak als je huisgenoot geruime tijd klachtenvrij is.
* Was direct bij binnenkomst je handen.
* Hang zelf je eigen jas op.
* Het dragen van een mondkapje is volgens overheidsbesluit niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Deze kan eventueel ook bij MOOI door Diana worden aangeschaft.
* Raak zo weinig mogelijk aan.
* Helaas zijn er geen boekjes of tijdschriften om te lezen.
* Betaal het liefst contactloos (pin of mobiel).
* Voor iedere klant wordt er een schoon en gewassen kapkleed gebruikt.
* Na iedere klant worden de volgende zaken schoon gemaakt met een desinfecterend schoonmaakmiddel: de (kappers)stoelen, kaptafel, wasbak, de deurklinken, de pinautomaat, toilet en fonteintje. En natuurlijk de gebruikte materialen zoals scharen, kammen, borstel, messen, tondeuses, en het handvat van de fΓΆhn.

Ik hoop jullie snel weer te zien en te mogen verwelkomen! πŸ€

Lieve groeten,
Diana

MOOI door Diana

MOOI door Diana

1 month 1 week ago

Lieve allemaal,

Daar ben ik weer! Het is even stil geweest op social media, maar heb mijn baan als kapper/visagist/bruidstylist omgeruild als juf/politieagent voor mijn kinderen. Die gasten de hele dag om mij heen kost best veel energie. 😬

Vanavond om 19:00 was hij er weer: de persconferentie. Helaas blijven de kappers gesloten t/m 20 mei. Ik had er wel rekening mee gehouden dat dit ging gebeuren, want 1,5 meter afstand houden onder de huidige omstandigheden is in mijn vak niet te doen.

Soms droom ik dat deze periode weer voorbij is, want het is echt een onwerkelijke tijd voor alle ondernemers. Het is zo belangrijk dat we elkaar steunen! De lieve berichtjes, kadobonnen, uitgroeikits en producten die jullie bij mij afnemen doen mij goed. Op deze manier steunen jullie mij. ❀️ Ik ben jullie hier heel erg dankbaar voor.

Ik mis jullie allemaal πŸ˜”
Wees lief en zorg goed voor elkaar. Be safeπŸ€

MOOI door Diana

1 month 3 weeks ago

Zo behouden premier Rutte en minister De Jonge een goede coupe. Benieuwd naar de kwaliteiten van de vrouw van minister de Jonge. πŸ’‡β€β™‚οΈ

MOOI door Diana

MOOI door Diana

1 month 4 weeks ago

I πŸ’š OIL LALΓ€

Dit is toch echt wel 1 van mijn favoriete producten.
Op de verpakking staat Oil no Oil. Dus een olie, maar ook weer niet. Als je hem hebt geprobeerd snap je wat er bedoelt wordt. πŸ™‚

β€’ Modellerende vloeistof met een zachte hold
β€’ Zorgt voor een flexibele & natuurlijke look
β€’ Brengt elasticiteit, glans en volume aan alle soorten kapsels
β€’ Geeft body en steun, zonder het haar te verharden
β€’ Hydrateert en beschermt het haar tegen hitte van warmtebronnen (zoals fΓΆhns of tangen)
β€’ Elimineert pluis

Bevat mango extract en passiebloem extract.
Verkrijgbaar in 250 ml en alleen t/m 5 april te verkrijgen voor €17.80. Je krijgt er ook nog eens een extra verrassing bij, omdat ik het fijn vind dat je mij wil steunen in deze lastige periode.

MOOI door Diana

MOOI door Diana

1 month 4 weeks ago

UITGROEICHALLANGE & KAPSELCHALLANGE

Post een foto van je kapsel, waaruit de noodzaak blijkt van een opknapbeurt.
Ik geef 1 kleurbehandeling weg en 1 knipbehandeling.
Op het moment dat we weer open mogen kies ik de winnaars uit. πŸŽ‰πŸŽ‰

Ik begrijp dat het best lastig is dat je moet wachten op jouw kapper, dus dit is mijn blijk van waardering voor jullie loyaliteit.

Zet hem op & posten maar!

MOOI door Diana

2 months 4 days ago

Bedankt allemaal voor jullie lieve berichtjes, appjes, kaartjes & kadootjes.
❀️
Mis jullie... 😒

MOOI door Diana

MOOI door Diana

2 months 6 days ago

Lieve allemaal,

Als je haar maar goed zit is een slogan die we waarschijnlijk allemaal kennen. Maar tegen welke prijs? πŸ˜·πŸ€’
Zoals ik eerder al had verteld, heb ik besloten voorlopig nog dicht te blijven tot 6 april, om het verspreiden van het Corona Virus tegen te gaan. Ik sta hier nog steeds achter, hoe moeilijk ook!

Vanuit de overheid is een afstand opgelegd van minimaal 1,5 meter, die ik als kapper niet kan waarborgen. De veiligheid van mijzelf, klanten, familie en indirect dus alle medemensen staat boven alles! Ondanks dat er gezegd wordt dat kappers wel door kunnen werken met gepaste maatregelen, voel ik mijzelf hier niet prettig bij.
Dit moeten we SAMEN doen.

Mocht je zelf je grijze haren willen bijkleuren met een thuiskleurkit of heerlijke producten willen kopen? Dat kan! Stuur een appje of PB met je bestelling, je geeft door hoe laat je wil komen, ik hang je bestelling aan de deur, jij haalt het op en ik stuur je een TIKKIE. Handig toch?

Ik hoop op jullie begrip en dat deze nachtmerrie snel voorbij is! En dat ik iedereen snel weer mag verwelkomen.
Zorg voor jezelf en anderen en stay@home πŸ€

#flattenthecurve #stayathome #takecare

MOOI door Diana

2 months 1 week ago

CORONA ||🦠 In deze tijd van crisis zijn we allemaal genoodzaakt om maatregelen te nemen. Is Italië niet onze grootste nachtmerrie? Deze pandemie is alleen te stoppen door contact te vermijden! Helaas is het niet mogelijk binnen deze branche 1.5 meter afstand te houden. En ook al werk ik persoonlijk met 1:1 contact, wil ik het risico niet nemen. Ik heb namelijk veel contact met diverse mensen hierdoor. Hierdoor heb ik het moeilijke besluit genomen om tot 6 april de deuren te sluiten.

Als we allemaal sluiten, staan we met z'n allen sterker naar de overheid en is onderlinge strijd niet nodig!
Ook ik zal dit financieel gaan merken bij sluiting, maar wij moeten SAMEN kiezen voor een gezonde samenleving en onze verantwoording nemen!
Ik wens ook alle ondernemers en zzp'ers heel veel sterkte in deze periode! πŸ™πŸΌ

Wil jij de kleine ondernemers ook steunen en helpen? Denk dan bijvoorbeeld eens aan het kopen van een cadeaubon, producten o.i.d. Door de aanschaf hiervan steek je ze een hart onder de riem. ❀️

Mocht jij ook een cadeubon willen bestellen, dan krijg je een upgrade van 10% op dit bedrag. (Geldig t/m 6 april 2020)

#steundezzper

MOOI door Diana

MOOI door Diana

3 months 1 week ago

BROWNSHADES ❀️ || Ook vandaag weer een mooie kleur mogen maken. De wens was om het haar iets levendiger te maken, en tevens de warmte iets minder te maken.
We zijn blij met het resultaat.
Bij deze kleuring is er gebruik gemaakt van een kleuring zonder ammonia. Wat zorgt voor een mooie kleuring met veel glans.
.
.
.
.
#happyhairdressers #welovehair #ammoniafree #brownhairdontcare #ecoinspired #alphenaandenrijn #mooidoordiana #beautiful


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.