Over Diana

Bij MOOI door Diana kun je terecht voor diverse behandelingen & goed advies!

Diana is een gediplomeerd allround kapper, visagist en bruidsstyliste. Ze heeft ruime ervaring binnen de uiterlijke verzorging.
Ze heeft o.a. 18  jaar bij diverse, toonaangevende salons gewerkt, was werkzaam als docente bij een MBO-opleider en heeft gewerkt als technisch adviseuse & trainster voor een luxe kappersmerk.

Diana is kleurspecialist & visagist, waardoor ze je kan voorzien van een complete metamorfose. Samen gaan jullie kijken naar de mogelijkheden en op zoek naar een nieuwe look. Eventueel is het vastleggen van je nieuwe look mogelijk door een professionele fotograaf.
Om vakbekwaam te blijven is het noodzakelijk dat je continue doorgaat jezelf verder te ontwikkelen, op de werkvloer en tijdens beroepsopleidingen & workshops. Diana volgt regelmatig diverse workshops en cursussen bij waardoor ze continue up-to-date blijft.

 

Wat is de stijl & werkwijze van Diana?

Ze houdt van naturel en probeert jouw persoonlijkheid te laten zien aan de buitenkant! Dit geldt voor de styling van kapsels, zakelijke fotografie, portretfotografie als zowel voor bruiden. Diana leeft zich zo goed mogelijk in en werkt samen met jou naar het ‘perfecte’ plaatje toe.

MOOI door Diana ontdekte dat de vraag naar persoonlijke aandacht naar de klant toe steeds verder groeit. Er wordt helaas te gehaast gewerkt en niet optimaal geadviseerd. Uiteraard hoort ook het advies voor de klant thuis hierbij. Persoonlijke aandacht wordt dan ook zeer serieus genomen! Iedereen heeft zijn/haar eigen stijl en smaak, daarom krijg je een goed en professioneel advies op maat! Uiteindelijk komt er altijd een goede diagnose en een passend behandelingsplan.

MOOI door Diana heeft een luxe salon aan huis, maar komt eventueel ook bij je thuis of op locatie. Zo kun je zelf bepalen wat jou het beste past.

Waarmee wordt er gewerkt?

Voor de haarverzorging wordt er gewerkt met het merk Farmavita & Inebrya. De haarverzorging’s producten waarmee gewerkt wordt zijn kwalitatief hoogwaardig en is er voor ieder haar- of hoofdhuid-probleem een specifiek product. Ze hebben allebei een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Op gebied van haarverf gebruiken we Suprema color, een nieuw soort verf qua ontwikkeling op gebied van haarkleuringen. Door de toevoeging van diverse olie-extracten geeft deze kleuring een perfecte dekking met veel glans. Het haar wordt tijdens de behandeling gekleurd, geconditioneerd, beschermd en ruikt aangenaam. Ook zit er in de verf aanzienlijk minder ammonia dan in normale haarverf.

Voor visagie wordt er gewerkt met Make-up Studio en minerale make-up van Purez. De producten van Make-up studio zijn ontwikkeld door professionals op basis van jarenlange ervaring. Al de producten zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren. Ze hebben een goede houdbaarheid, zodat de make-up de gehele dag perfect blijft zitten. De producten van Purez zijn 100% natuurlijk en wordt in de zuiverste vorm enkel gemaakt van mineralen uit de aarde ZONDER toevoeging van parabenen of andere synthetische conserveringsmiddelen, kleur- en geurstoffen. De kans op huidirritatie is daardoor zeer gering.

 

Wil je zelf kneepjes van het vak leren? Volg een workshop!

Tijdens de workshop leer je, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, diverse kneepjes van het vak. Welke dat zijn is natuurlijk afhankelijk van de workshop die je gekozen hebt. Kijk hier voor het aanbod. De workshops worden altijd als erg leerzaam en gezellig ervaren.

Er wordt altijd gewerkt in een kleine groep van maximaal 6 personen zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.  Aan het eind van de workshop ontvangt je een certificaat en naslagwerk met een duidelijke beschrijving van de behandelde technieken. Hierdoor heb je altijd nog een geheugensteuntje heeft en kun je de geleerde technieken in de praktijk brengen.

 

 

Speciale gebeurtenis of evenement?

MOOI door Diana is ook te boeken voor diverse evenementen of op locatie zoals:

  • Pop-up make-up studio met touch-up of een volledige make-up voor de gasten (Indien gewenst is de make-up ook te koop)
  • Make-up en Hairstyling voor bijvoorbeeld voor de danseressen en hostesses
  • Make-up en/of Hairstyling workshops aan huis of op locatie
  • Fashionshoot

MOOI door Diana is hét adres voor alles op gebied van haar, make-up &bruidsstyling! 1 adres voor alles wat hiermee te maken heeft, dus wel zo makkelijk.
Heel handig voor bijvoorbeeld op je grote dag! 🙂

Graag tot ziens!