Haar, Visagie & Pedicure voor Alphen aan den Rijn e.o. voor bij je thuis of bij ons op locatie!

Pedicure Alphen aan den Rijn

Pedicure Alphen aan den Rijn

Pedicure Alphen aan den Rijn

Je zoekt op “Pedicure Alphen aan den Rijn”? MOOI bij Diana komt bij je thuis of andere locatie.

Mijn naam is Diana van Miltenburg. Na jarenlange ervaring bij verschillende toonaangevende salons en als docent bij een MBO opleider te hebben gewerkt, ontdekte ik dat de vraag naar persoonlijke aandacht naar de klant toe steeds verder groeit. Er wordt helaas vaak te gehaast gewerkt en niet optimaal geadviseerd.
Uiteraard hoort ook het advies voor de klant thuis hierbij. Persoonlijke aandacht neem ik dan ook zeer serieus!

Je voeten hebben het soms zwaar te verduren. Naast schoeisel, dragen zij namelijk dagelijks je volle gewicht. 52 botjes, 66 gewrichten, 214 banden en 38 spieren en pezen helpen onze beide voeten dagelijks voort. Gemiddeld lopen wij Nederlanders ongeveer 8.000 a 10.000 stappen per dag. Dat komt neer op ongeveer 4 maal de wereld rond in een heel mensenleven. Verkeerd schoeisel is één van de hoofdoorzaken van voetproblemen die zelfs ernstige rug- en nekklachten kunnen veroorzaken. Door te kleine of te smalle schoenen kunnen je voeten bekneld raken met alle gevolgen van dien. Staand of lopend werk, knellende schoenen of andere oorzaken kunnen tot allerlei voetproblemen leiden. Denk hierbij aan overtollig eelt, ingroeiende nagels of likdoorns. Goed voor je voeten zorgen is dus belangrijk!

De pedicure verricht geen medische handelingen, maar verzorgt je voeten en brengt ze weer in optimale conditie. Ook als nog geen voetproblemen hebt is een bezoek aan de pedicure een weldaad voor je voeten.

Diensten en producten

U kunt bij mij terecht voor het knippen van nagels, eelt verwijderen, kloven behandelen, likdoorn/eksteroog behandelen, eeltpit behandelen, kalknagels/schimmelnagels behandelen, ingroeiende nagels behandelen, paraffinebehandelingen en aanverwante behandelingen. Ook verkoop ik producten van het bekende merk Süda Care. Naast pedicure ben ik ook kapster en visagiste aan huis of op andere locatie.

Maak vandaag nog een afspraak via het contactformulier of bel me op 06-43432386.

Maak direct een pedicure-afspraak

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring hier: https://www.mooidoordiana.nl/privacy-verklaring

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring hier: https://www.mooidoordiana.nl/privacy-verklaring/

Wij zijn t/m 12 augustus i.v.m. vakantie gesloten.
Je kunt wel al een bestelling plaatsen of online een afspraak maken.

Webwinkelbestellingen en correspondentie worden vanaf maandag 13 augustus weer opgepakt.

MOOI door Diana en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.