Thuiskapper Alphen aan den Rijn

Thuiskapper Alphen aan den Rijn2017-01-18T13:49:19+00:00

Thuiskapper Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een thuiskapper in Alphen aan den Rijn? MOOI door Diana komt bij je thuis, kantoor of andere locatie.

Na jarenlange ervaring bij verschillende toonaangevende salons en als docent bij een MBO opleider gewerkt te hebben, ontdekte ik dat de vraag naar persoonlijke aandacht naar de klant toe steeds verder groeit. Er wordt helaas te gehaast gewerkt en niet optimaal geadviseerd.
Uiteraard  hoort ook het advies voor de klant thuis hierbij. Persoonlijke aandacht neem ik dan ook zeer serieus!
[dt_sc_hr_invisible_medium]

Diensten en producten

ritueelU kunt bij mij terecht voor knippen en kleuren, maar ook voor föhnen, high- en/of lowlights, free hand coloring, snijden met thermisch mes, epileren van wenkbrauwen, en haarmaskers.
Ook verkoop ik producten van het bekende merk FarmaVita.

Maak vandaag nog een afspraak via het contactformulier of bel me op 06-43432386.
[dt_sc_hr_invisible_medium]

Maak direct een afspraak

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring hier: https://www.mooidoordiana.nl/privacy-verklaring

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onze Privacy Verklaring hier: https://www.mooidoordiana.nl/privacy-verklaring/

MOOI door Diana en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.