Beschrijving

Verfrissende zuiverende shampoo. voor droge/vette roos

 

Dit programma bevat:

  • ANTI-ROOS CONTROL SHAMPOO verfrissende zuiverende shampoo. voor droge/vette roos
  • ZUIVEREND PEELING MASKER Scrub pre-shampoo

 

ANTI-ROOS CONTROL SHAMPOO

Technologie > Piroctone olamine + Menthol+ Vitamine E

  • Piroctine Olamine: is een anti-roos oplossing die bewezen heeft efficiënt te zijn. Het helpt bij het herstellen van de natuurlijke balans van de hoofdhuid.

Gebruik met Amethyste Peeling Masker om effectief roos te verwijderen, en preventief te voorkomen

 

ZUIVEREND PEELING MASKER

Technologie > Amethyst Microbeads + Jojoba Olie

  • Amethyst Micro-kristallen: geïnspireerd uit de huidverzorging, scrubt de hoofdhuid. Laat een geconcentreerde dosis van jojoba-olie vrij.
  • Jojoba-olie: verzachtende invloed op de geïrriteerde hoofdhuid.

Pre-shampoo Peeling formule is een exclusieve combinatie van zeer effectieve zuiverende ingrediënten en speciale micro-kristallen om de hoofdhuid te scrubben en overtollige olie en product residu’s te verwijderen

 

VERZORGEND RITUEEL

Voor een optimaal resultaat:

Het Peeling masker wordt toegepast door het uitvoeren van een zuivere Massage. Voer zachte, rondgaande bewegingen met de toppen van je vingers, werk vanuit de zijkanten van het hoofd naar de kruin. Blijf concentreren op het gebied van de nek. Totale massage tijd: 5 minuten. Voeg zo nodig water toe. Afspoelen en wassen met de Amethyste Shampoo.

EEN IDEALE START VAN ELKE BEHANDELING AMETHYSTE Peeling masker helpt overtollige olie, schilfers en product residu’s te verwijderen voor gezonde, schoon en evenwichtige hoofdhuid.