Wereld Kinderkanker Dag | Stichting Haarwensen

Wereld Kinderkanker Dag | Stichting Haarwensen

Vandaag is het Wereld Kinderkanker Dag. Dan staan we stil bij kinderen met kanker in de hele wereld. Het is natuurlijk verschrikkelijk dat kinderen hiermee te maken krijgen!

Mooi door Diana steunt daarom stichting Haarwensen. Je kunt je haar altijd GRATIS laten knippen bij ons als je 30 cm of meer haar doneert aan de stichting.

Stichting Haarwensen maakt pruiken van echt haar voor zieke kinderen.Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Help je mee?

De spelregels voor het doneren van haar
• De lengte van het haar dient minimaal 30 cm te zijn (los gemeten).
• Alle natuurlijke haarkleuren, behalve grijs haar, zijn welkom.
• Het haar schoon, droog en in een vlecht toesturen.
• Het haar dient zacht en soepel aan te voelen.
• Geverfd, behandeld, geblondeerd haar of haar met highlights kan niet gebruikt worden.

Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt als je haar wilt geven of als je een pruikt wenst te ontvangen. Verder vind je hier informatie over hoe je Stichting Haarwensen kunt steunen en nog veel meer.

Voor meer informatie ga naar www.haarwensen.nl

2016-02-15T12:35:25+00:00

MOOI door Diana en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.