Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Workshop MOOI vlechten

Is vlechten moeilijk? Nee hoor, jij kan het ook!
Tijdens de workshop leer je, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, hoe je flitsend gekapte haarcreaties bij je dochter (vriendin of jezelf) kunt maken. De workshop wordt altijd als erg leerzaam en gezellig ervaren.

Er is een workshop voor beginners en een workshop voor gevorderden. Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal 6 personen zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Tijdens de workshop zullen we werken op een oefenhoofd, deze wordt door ons beschikbaar gesteld. Aan het eind van de workshop ontvangt je een certificaat en naslagwerk met een duidelijke beschrijving van de behandelde vlechttechnieken. Hierdoor heb je altijd nog een geheugensteuntje heeft en kun je de geleerde technieken in de praktijk brengen.

Wat leer je?

Workshop voor gevorderden leer je o.a. de strikvlecht, kabelvlecht, mermaidvlecht en de twistvlecht. Ook gaan we leren alle technieken te combineren. We adviseren je wel eerst de workshop MOOI vlechten-BASIS gevolgd te hebben of deze technieken goed te beheersen.

Wil je leren om mooie kapsels te maken, kom dan naar de workshop haarvlechten!

De locatie:

MOOI door Diana te Alphen aan den Rijn. (De cursusruimte bevind zich op de begane grond)
Je kunt zelf een groepje van 4-6 personen samenstellen en vervolgens contact met mij opnemen voor het vastleggen van een dag en tijdstip.
Heb je minder mensen of ben je alleen en zou je deze workshop graag willen volgen, dan is een open inschrijving misschien iets voor jou.

Er staat nu een open inschrijvingen gepland op:

Donderdag 23 april 2020 van 09:30 uur – 12:00 uur
Locatie MOOI door Diana
Kosten € 45,- p.p. Inclusief certificaat, naslagwerk, koffie/thee met wat lekkers & glaasje bubbels
Duur 2,5 – 3 uur

 

Ga naar de bovenkant